En ICA-affär med hjärta

Jag måste få jama lite extra om ett par händelser som påverkade varandra idag, tänk så det kan slumpa sig:

Stora matte var alldeles upptagen i morse med att tänka på mattes mormor, som skulle få komma hem från sjukhuset idag till sin kisse Tass, så hon virrade till det mer än vanligt och glömde sin mobiltelefon hemma. Men upptäckte det så klart först när hon varit på jobbet ett tag – så hon fick vackert åka 1,5 mil hem för att hämta telefonen, och så tillbaka in till stan igen. Vilket betydde att det skulle bli ytterst lite tid över till att få lunch, så Stora matte gjorde ett snabbstopp hos ”sin” ICA Kvantumbutik Ekängen för att blixtshoppa en sallad…

Och där på ICA träffade hon på Tommy, som stod och plockade upp varor i en hylla. ”Du, jag har plockat ihop lite kattmat kan du ta med det nu?” undrade han. Tommy har även tidigare ordnat så att Stora matte får kattmat och kattsand, sånt som fått bucklor eller där förpackningar brutits, för han vet att hon skeppar det vidare till stans katthjälpare. Och den här gången var det ett rejält lass blötmatspåsar:
IMG_7865
Nu fick Stora matte känslan av att det funnits en mening med den glömda telefonen i alla fall! Och så kunde mattes mormor ringa till henne i alla fall för att tala om när hon skulle hämtas från sjukhuset på eftermiddagen.

Faktum är att mormors Tass, han fick allt en påse att festa på för att fira att älskade gammelmatte äntligen är hemma nu efter mer än sex veckors väntande! Det tackade han förtjust mJAu till… och resterande lass med cirka 60 stycken blötmatspåsar kommer att landa hos våra vänner hos Livbojen! HurrJam och tack för allt bra som hänt idag!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En ICA-affär med hjärta”

  1. Vi tror att SkaparKatten hade sin tass med i att telefonen glömdes 🙂
    Heder åt Tommy och hans ICA affär som ger bort och inte kastar det som inte går att sälja 😀

    =^.^=

    Helgbuffar

    1. Mjau, det är ett litet samarbete som pågått i flera år och det har varit till så fin hjälp! Och Livbojen tar emot med öppen famn! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *