”Long time no see”

Som ni säkert märkt, så har inte metrobloggen.se skött sig särskilt bra i helgen, och det har inte gått att nå min blogg – jamarns tråkigt, när jag skulle rapportera både från Husdjursmässan i Kista, visit hos Sambo och Roxy, samt Åkeshovs Kattstall och Café Katt på Stockholms Katthem… Men om allt fungerar idag, så kommer snart inlägg om allt detta! Håll ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *