Hoppas det går bra för Zimba

syrgas
I en rökfylld lägenhet i Helsingborg räddades katten Zimba. Klicka på bilden så får du se filmen när Zimba får syrgas och kvicknar till!

Krya på dig, kompis! Tur att brandmännen hittade dig i tid, och fick ut dig. Rökförgiftning är riktigt farligt och att få ned frisk syre i lungorna är en viktig hjälp. En granne som arbetar på djursjukhuset i Malmö kunde göra en snabb diagnos på Zimba och ansåg att han kunde behöva vidare vård, så Djursjukhuset i Helsingborg kontaktades, det är jättebra! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hoppas det går bra för Zimba”

  1. Så fint det är att se att brandmän hjälper en lliten katt att få ner friskt syre i lungorna. Tror det finns många djurvänner bland våra brandmän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *