Hålla värmen

varm
Det må vara att vintern hittills varit mild – katthemmen får inte in lika många ”sönderfrusna” katter här på de sydligare breddgraderna… Men istället rapporterar många katthem om ovanligt ”tidiga” kullar med kattungar. Visst, katter är fertila året om men det brukar bli en liten svacka under den smällkallaste vinterperioden när färre ungar blir till. Så hjälp era katthem att ladda för att ta hand om de små!
– Erbjud dig att bli jourhem till en dräktig kattmamma om du är kunnig med kattfödslar!
– Hör med ditt katthem vad de kan behöva: Mjölkersättning, kattungemat…

Och sist men inte minst: Tjata om vikten av att kastrera sin katt på alla du känner till som har okastrerade katter gående ute – såväl hanar som honor! Övertala och vädja att de ska låta katterna slippa sätta oönskade kattungar till världen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *