Här är länk till Ewa och kattinslaget i TV4!

max Lilla kattungen Max hittades övergiven i en väska på en rastplats tillsammans med sitt syskon – idag gjorde han succé på TV4 Nyhetsmorgon genom att charma programledaren så till den milda grad att hon knappt ville släppa den lille ifrån sig!

Du kan se hela klippet HÄR!mn2

Precis som väntat så sade Ewa kloka ord om katter som överges ÅRET OM, inte bara på sommaren. Å vad jag önskat att Ewa fått en glödande halvtimme minst, inte bara några minuter – för det finns mycket att jama om…
nm
En sak är säker, Max kommer inte att ha svårt att hitta ett hem, och jag hoppas också att alla katthem får mycket stöd av människor som sett detta inslag!

Bra jamat, Ewa! Tass på dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Här är länk till Ewa och kattinslaget i TV4!”

 1. Det var ett jamarbra inslag! Sen tyckte vi det var lite skoj att Eva och kattungen Max syntes i bakgrunden under hela inslaget efter också. 🙂
  *nosbuffar*

 2. Det var ett bra och viktigt inslag. Ewa sa, som väntat, kloka saker. Hoppas att åtminstone några tänker ett varv till och inte överger sin katt. Nu i semestertider får vi dagligen samtal om katter som plötsligt dyker upp där de inte brukar vara. Ägarna vill inte betala för ett kattpensionat och då släpper man ut katten nånstans och hoppas väl att nån annan tar hand om den?

  1. Mjau, det är dock många fler orsaker än semester som gör att katterna hamnar ute – för det mesta är orsaken människors dumhet, okunnighet eller optimism ”Den hittar nog hem igen!”… Det är våra katthem som får samla ihop det som andras slarv, nonchalans eller misstag ställer till. Om folk åtminstone kastrerade och märkte först?! *suck* TassKram Wikki

 3. Men Wikki då!
  Jag blir ju alldeles generad av allt beröm. Och att du lyckades hitta det gamla klippet från när de släppte förslaget till djurskyddslag. Otroligt.
  Jag hade ju så mycket mer jag ville förmedla, men några få minuter går alldeles för fort och plötsligt är de slut och man får finna sig i att hamna i bakgrunden av en duett mellan Steffo och Lotta Engberg. Men vad gör man inte för katterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *