MidsommarHälsning från Landet!

IMG_4998
Tanja skickar en bildbomb från sitt midsommarfirande!
IMG_5005 IMG_5007 IMG_5008 IMG_5014 IMG_5016 IMG_5018 IMG_5021 IMG_5024
Vet ni vad det bästa är med en midsommarkrans? Jo att få ta av den!!! *blink*
IMG_5027

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “MidsommarHälsning från Landet!”

 1. Glad miss-sommar till dig också söta Tanja! Du är så fin i blomkransen!
  Glöm nu inte att lägga 7 muslingar under kudden ikväll. *fnissjam*
  *nosbuffar*

  1. Mjau, jag har redan placerat en musling i Stora mattes renbäddade säng, hon var INTE så uppsKATTande som hon borde! hälsar Tanja. Nova och jag fångar 7 sorters flygfän på balkongen istället! NosPuss Wikki

 2. Så fin du var i kransen, Tanja. Tycker att matte borde vara litet mer uppsKATTande över muslingen i sängen när du var så generös och lät henne sätta på dig en blomsterkrans! Vi har sluppit krans men försökt fixa 7 sorters flygfän på balkongen medan matte var på katthemmet och tillsammans med de övriga volontärerna fixade midsommar till gästerna där. Många fina kompisar är det, säger matte. Och så tänker vi på alla där ute som inte hinner fixa midsommar för de har fullt upp med att försöka hitta litet mat och en hyggligt trygg och torr plats att sova på (snyft).

  Vi har det bra som fått hjälp och känner oss trygga och älskade, eller hur Wikki och Nova. Vi får låna ut våra människor så de kan hjälpa många fler.

  1. Mjau, vi har mycket att göra i stödet till våra människor, så att de gör nytta för våra medkatter! <3 Att räcka ut en hjälpande tass är viktigt! TassKram Wikki

  1. Mjau, hon är stolt att vara bekransad! Tanja sänder en kompiskram till Frank och en buff till Linnsen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *