Ewa i TV4:s morgonsoffa igen!!! Nu strax!

Idag runt 10.30 kommer Stockholms katthems och Svekatts Ewa Edström att vara med i TV4s morgonsoffa – och prata hemlösa katter så klart!

Så här såg det ut när hon var i TV i slutet av 2011: (Ewa till höger)
tv
Ewa kommer absolut att göra lika bra PR för våra katthjälpande insatser även denna gång och jag gissar att oddsen är mycket HÖGA att sommarkatten kommer på tal!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ewa i TV4:s morgonsoffa igen!!! Nu strax!”

  1. Nä, Wikki, det är LÅGA odds (dvs man får väldigt litet extra för insatsen) eftersom med Ewa kan man vara säker på att hon kommer att ’tala även på inandning’ för att ge röst åt de hemlösa katterna. (Oddsen är däremot höga för att hon skulle rekommendera avlivning av hemlösingar.) 😀

    Vi får be matte öppna TV4 Play så vi kan se och höra vad som sades eftersom vi har myst på balkongen hela förmiddagen.

    Midsommarsvansdans till alla bloggvänner!
    Sollentunagänget

      1. Vi har kikat – flera gånger nu – och hon är jamarns proffsig!! Hoppas att folk inser att man måste kastrera och att man ska tänka efter länge och väl innan man skaffar nya familjemedlemmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *