Fladdermusvandring

Vad synd att jag inte är på Landet i morgon, för då hade jag kunnat bege mig på ”Fladdermusvandring” i Vilsta-området i Eskisltuna! Det är Naturskyddsföreningen som har två sena kvällsvandringar för den som är intresserad av att se och höra fladdermöss, den 15/5 och den 17/5. Mer info finns HÄR. Start kl 20.30 vid Sporthotellets parkering. (Om det inte ösregnar. Då blir det ingen vandring.)
myotis
Upp till sex arter (!) fladdermöss finns att upptäcka i ekskogarna vid Vilsta, bland annat vattenfladdermus, dvärgfladdermus och stor fladdermus. Med hjälp av lampor och ljudupptagare kan man spana och lyssna på de spännande krabaterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fladdermusvandring”

  1. Hua…Ryser lite för jag har blivit biten i huvudet av en fladdermus nere vid en sjö 🙁
    /Jam & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *