Rätta klippet

payTur att matte valde att ge mig den vanliga klippningen! *fniss*

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rätta klippet”

  1. Såna här bilder berör mig faktiskt illa. Jag tycker inte man har rätt att göra så här med ett djur. Men jag är antagligen överkänslig.

    1. Mjau, jag håller faktiskt med dig, Kattson! Det är en sak att jag blir klippt för att det behövs. Men att sabba en katts päls bara för kul, det är dumt. Lika hemskt som den där som lät tatuera sin sphynx! Morr! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *