Skumt

Den här katt(?)bilden har jag funderat mycket på…
halvkatt
……och nu börjar allt fler ”katthalvor” dyka upp, en ny bildtrend:
Cat Half
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skumt”

  1. Tänk så mycket man kan göra i olika bildbehandlingsprogram, lite läskigt dock att många tror bilderna är äkta

    1. Mjau, det går att knäppa ihop de knasigaste bilder… Men äkta?! Näe då ska man ha filmbevis, som tex Anakin kattens filmer! NosPuss Wikki

  2. Och till och med filmer kan man fuska med. Kom att tänka på den där filmen om fågeln som kidnappar en liten flicka i en park, någonstans i USA

    1. Mjau det finns mycket mysko fusk! (Lyckligtvis – det är värre med otäckheter som INTE är fusk!) TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *