PåskHälsning från Landet

IMG_3546
Tanja hälsar:
Mjau alla vänner! Jag ska ägna påsken åt att gympa med min kära snörmus, den som jag vann i en tävling på HittekatteriFokus. Det är inte mycket kvar av den, och den har fått bättre snöre, men den är fortfarande så kul! Så ska jag ta tass om Stora matte och Stora husse så klart!

Har du också en väldigt sliten leksak som du älskar? Visst är dom BÄST!!?
IMG_3548
När jag inte busar med snörmusen eller fångar riktiga möss ute, så jamar jag sällskapligt med den här kompisen:
IMG_3572
Han är bra på sin morrhårsputsning, har jättestiliga mustascher!
GLAD PÅSKMJAU från oss alla på Landet till er alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “PåskHälsning från Landet”

 1. Glad Påsk önskar vi Wikki med crew! Och självklart önskar vi alla andra som läser bloggen och hjälper hemlösa katter på olika sätt en glad påsk också!

  *nosgos i solen* från Sollentungaligan

 2. Glad påsk till er alla på landet! Vissa leksaker är helt enkelt bättre än andra! Men sen är vi ju liiiiite avis på dig Tanja som fångar riktiga muslingar! Nosbuffar

  1. Mjau jag kan dela med mig, det finns MASSOR! jamar Tanja. Synd att ni är lite långt bort! NosPuss Wikki

 3. Glad påsk till er också!
  Hoppas ni får en härlig helg med massor av gottisar, gos och feta muslingar.
  *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *