Vart tänkte du åka, lilla katt?

”Oj var har jag hamnat!!?” kisen
På kattpensionat i Uppsala väntar nu den här lilla förvånade katten på att husse eller matte ska höra av sig. Katten hittades oljig och smutsig under huven på en bil som just körts in på Bilprovningen i Uppsala.  Bilen hade samma dag varit i både Stockholm och Gävle, så det är oklart var katten egentligen klivit på någonstans.

”Vi vet inte var den kan ha hoppat in under huven någonstans.” säger Nina Dahlström, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala län, till TT. Katten var inte ID-märkt och Lisa Sannervik, presstalesperson vid Uppsalapolisen, meddelar att det är till polisen man ska vända sig om man känns vid katten.

På Örebro katthem har vi varit med om en motorrumskisse som fick namnet Mitsubishi, ni kan ju gissa varför… Så jag jamar som vanligt ID-märk och registrera din katt! Det underlättar alltid chanserna att återfinna en katt som kommer bort!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vart tänkte du åka, lilla katt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *