Brydde sig ingen om hur katterna mått och var de tagit vägen???

___old_cat____by_pagoneJag läser en artikel i Ystads Allehanda att en person i Tomelilla krävs på en kvarts miljon kronor för att det tog hyresvärden fyra månader att sanera och renovera lägenheten som denna person flyttat ifrån. ”Skadorna hade till största delen orsakats av katturin och fastighetsbolaget var tvungna att byta ut all elinstallation. Men man fick även byta alla väggar, golv, dörrar samt köksinredning och garderober.” skriver tidningen.

Tänk att för min del så hade de gärna fått riva hela huset, jag bryr mig inte, det är materiella saker! Det som VERKLIGEN OROAR mig är frågorna:

  • Vad hände med katterna?
  • Var finns de idag?
  • Hur mår katterna?
  • Lever de i drägliga förhållanden?
  • Är de omskötta ordentligt?

Tingsrätten har dömt personen att betala notan, men det finns inte en stavelse om de katter som kissat ihop den till sin ägare… Det gör mig illa till mods – det är sjutton så mycket viktigare att ordna bra livsvillkor för katterna, de är trots allt levande varelser!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *