De kan möbelfotografering, visst…

ik1
Men IKEA har inte lyckats lika bra med kattfotobiten, tycker jag!
ik2
Men å andra sidan får man väl vara glad att de tagit med en misse äver huvud taget…

Enligt trendspaningsrapport från vännerna Fröken Tott och Adam ska det finnas ännu fler katter med i IKEA Familys månadstidning LIVE, men den har jag inte lyckats lägga tassarna på.  ”Dock tycker både att de nog bör lära sig att lyfta katter ordentligt och inte som på sidan 59?!?” skrev Fröken Tott, och det blev jag ju fundersam på!

Undrar just varför det är så okattigt i varuKATTaloger över huvud  taget? Hmmm….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “De kan möbelfotografering, visst…”

 1. Katten på första bilden såg väldigt liten ut i mina ögon, ser inte riktigt verklighetstroget ut :S

  Lämnar egentligen ett litet tassavrtryck för att min kise Tusse har bett mig. Kommer du ihåg att vi bad om råd med hans eländiga tovor för någon månad sedan? Det blev inget bad, men däremot en lejonrakning. Tusse hälsar att han är lite deppig efter denna och undrar om det är något du brukar känna av också? Visserligen så tatuerade sig Tusse samtidigt i örat och var därför mer sövd än sederad, så det kan ju vara orsaken till depressionen.

  Tusse undrar också vad du tycker om hans fina tröja (som han vägrar att ha på sig) och om man kanske skall tillägga någon accessoar (typ skärp eller sele) utanpå för att den ska ha en bättre passform och inte kana av hela tiden?

  Tusse är lite sur på mig för att jag lyckades pricka in rakningen med de typ kallaste marsdagarna i mannaminne 😉 men jag hoppas att han är nöjd med de 26 grader inomhus som matte och husse svettar sig igenom för hans skull 😉 Han är även lite sur för att han inte kan gå ut i sele, dels för att det är för kallt och sedan när vi provade selen så satt den åt för hårt (hade samma inställningar som innan rakningen) och den klämde honom, vilket resulterade i KATTPANIK och skrik och ett litet skärsår i huden 🙁 Dumma dumma… Vet inte hur jag kunde var så korkad 🙁

  Och slutligen undrar Tusse när du skall genomgår den stora vårfriseringen?

  Lite bilder: http://michaelatollin.blogspot.se/2013/03/nakenhet-ar-fint.html

  Ha en bra helg!

  Nosgos

  /Michaela
  Matte till Tusse, Alice, Amelia och Hümudd

  1. HEj matte! Lämnade ett tassavtryck på din blogg men svarar här med! Hoppas att Tusse återgått till sitt vanliga jag igen!?? Det brukar vara lite chockerande upplevelse första gången man blir ”skalad” men när man vant sig och inser att stretiga tovpälsen är borta så brukar energin och livsgkädjen snabbt öka! Du blev supersnygg Tusse och det tar bara nån vecka så börjar nya pälsfjun titta fram!
   Jag är inte heller så glad i min stickade tröja, poserar mest i den för syns skull. Ligger hellre nedkrupen i någon gosig fluffig filt eller numera under mattes täcke. Stor eloge till matte och husse som höjer temperaturen till en huttrig kisse!
   Hoppas att incidenten med selen snart är bortglömd och Tusse kan ta någon kort tur ut i alla fall – det går snabbt nu mot varmare tider och det ska bli skönt! (Det är bara myggen man INTE längtar till!)
   Min vårfrisering kommer om ca en månad preliminärt, ska bli gott att kunna tvätta sig ända in på skinnet utan att få munnen full av ludd!
   NosPuss Wikki
   PS Jag har länkat till er i ”Wikkis Vänner”-kolumnen nu också! <3

 2. Jag blev så klart också nyfiken nu när du skrev så jag sprang ut för att hämta tidningen.
  Skickar en bild till dig via mail så behöver du inte vara fundersam längre. Jag håller med Fröken Tott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *