Härliga katter som söker kärleksfulla hem

Något luggslitna hankatter, de behöver också famnar! Här kommer en längtande kavalkad:

Kurotora betyder svart tiger på japanska. Örebro katthem tog hand om honom när hans husse tassade till SkaparKatten och Kurotora saknar honom. Denna snälla kille söker ett lugnt hem. Mer uppgifter om Kurotora finns HÄR.
kurotora1

Clintan finns på Norrtälje Katthem, en äldre kille och mycket stilig:clint

Taggen är en av de s k ”arvekatterna” på katthemmet Kompis i Nybro. Han och en stor grupp katter kom till katthemmet när deras matte blev sjuk och sedan tassade över Bron. Hans högra öra är ett s.k. blomkålsöra men det är inget som han lider av idag. Taggen är mycket kelen och gosig men trivs bäst som ensamkatt.
taggen02_b
Alla katthem gömmer någonstans på en skatt i form av en nött gammal pojke, som fortfarande har många mil kvar på mätaren! Ta dig tid att hitta dem!
Vem av dem får följa med hem till dig???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Härliga katter som söker kärleksfulla hem”

  1. Min matte tycker att du utryckt dig sååå fint(som vanligt) ”Alla katthem gömmer någonstans på en skatt i form av en nött gammal pojke, som fortfarande har många mil kvar på mätaren! Ta dig tid att hitta dem!
    Vem av dem får följa med hem till dig???”
    Så sant och matte tar med detta och lägger in i sin minnesbank 🙂

    1. Å tack så innerligt! *nosrodnar* Men både matte och jag har en passion för de rustika herrarna, sådana som tidens tand och div andras tänder och klor satt sina märken på! TassKram Wikki
      PS Extra gos till alla er katter i norr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *