Ta fast kattmördaren!

I Högsbohöjd i Göteborg har en djuplågare de senaste dagarna dödat två katter! GP berättar om hur en katt hittades i tisdags med uppskuren mage! En annan katt hittades hängd i ett träd. Nu är ilskan och oron stor bland kattägare i området. Under 2010 hittades katter med avhuggna huvud i Högsbo, och 2011 en katt som strypts med buntband. Det finns troligen många fler fall!

Tips kan lämnas till polisen på 114 14 – och även till Göteborgs katthjälp som har mer info på sin FB!
Håll din katt inne om du bor i Högsbo!

Det finns inget förmildrande för det här sjuka brottet med kattmord och grymt djurplågeri! Den här personen måste tas fast och stoppas innan han (Det är mest troligt en man tyvärr!) eskalerar sitt våld! Var vaksamma!

På önskemål av kattägaren och i respekt för den dödade katten har vi tagit bort den tragiska bilden. Vi ber om ursäkt att visningen av den gjorde er ledsna! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Ta fast kattmördaren!”

 1. FY F****N jag läste om detta så fasansfulla övergrepp på katter :(:(:(
  FY F**N hur kan man göra så 🙁
  Man gråter 🙁
  Hoppas dom hittar förövaren!
  Man borde göra likadant med den som gjort så fruktans värt med katterna.
  Man slutar alidrg att förvånas snart vad en del gör med djur överhuvud taget!

  Man nästan skäms för att vara människa

  Tass

  1. Goda människor behöver inte skämmas – det är de onda som ska känna skam! NosPuss Wikki

 2. Vilken sadist! Må han (för det är väl en han?) som gjort detta ruttna i h-e OCH få ett strängt straff av vårt rättssystem!

  1. Mjau, som alltid blir man ju ilsk och vill ge igen – men jag tänker att det bästa straff en sådan där våldsverkare kan få det är att drabbas av så ohygglig ånger att denne ägnar resten av sitt liv till att gottgöra det ont gjorda! Det bryter den onda spiralen av våld och det gagnar istället. Önskar verkligen att jag hade förmåga att väcka sådana människors samveten, tänk så det skulle förändra världen?! NosPuss Wikki

 3. Var vänlig och ta bort bilden av vår katt från sidan. Det här är inte så vi vill minnas vår älskade livskamrat.

  1. Självklart ordnar vi den saken! Vi beklagar sorgen och hoppas verkligen att den skyldiga ställs till svars och stoppas från att skada fler katter! TassKram Wikki

 4. Om ingen tar fast denna person kommer det kanske snart bli värre inom kort.
  Uppenbarligen vill personen ha uppmärksamhet, och när katterna inte räcker till längre blir offren antagligen större. Dvs människor.
  Många studier visar att många seriemördare började att tortera och döda djur innan de gick på människor. Samtidigt som personen i fråga lämnar lappar efter sig och visar sina offer tydligt för allmänheten, tyder på ett otroligt stort behov av uppmärksamhet..
  Man kan ju inte säga att gärningsmannen kommer att ge sig på människor om den inte upptäcks, bara en teori som jag funderar över. Det kan ju mycket väl vara någon sjukt invandrar gäng som inte har något bättre för sig.

  1. Oavsett vem som gör detta, så kan jag lugnt konstatera att om personen får en kick av att läsa om sitt dåd som nu exponeras i media, så spänns triggern alltmer, och nästa offer kommer snart att drabbas. Det får mig att må illa.
   Jag skulle inte heller bli förvånad om han (Det är mest troligt en man, tyvärr.) läser detta och även är med bland anonyma kommentarer till tidningsartiklar och liknande. Det får mig också att rysa.
   Så jag hoppas att personen faller på sin egen blodiga kniv, ungefär. Innan fler skadas och dödas, oavsett art.
   Ringa in honom, Högsbokattägare, och stoppa grymheterna! NosPuss Wikki

 5. Den som brutalt mördade katterna har förlorat sin dignitet som människa det är en avhumaniserad individ,det är en best ett monster i människo skepnad han förtjänar lidande på samma sätt som han tillfogade katterna.Vi bör göra allt som står i vår makt att personen avslöjas!

  1. I det senare håller jag med dig till fullo!
   Det är det första som är problematiken; ondskans grymma spiral av hämndeaktioner och våld som studsar fram och tillbaka. Det måste ju brytas någonstans? För vem skulle utdela straffet? Och är inte då den straffande personen lika grym och brutal som ursprunglige gärningsmannen? Hur försvarar man det? Med vilken rätt?
   Det är där jag önskar att personen ska straffas, men på ett sätt som är ett straff som bär sig själv. Som att få empatisk insikt om sitt brottoffers obeskrivliga smärta, att få sådan ånger och skam över det, att man dedikerar resten av sitt liv till att gottgöra brottet på alla upptänkliga sätt! Eller, om man ska vara krass: Bara hoppas den bedrövliga varelsen faller på sin egen blodiga kniv… Tretton gånger.
   TassKram Wikki

 6. Att ta till våld mot den som brukar våld hjälper oftast inte. Ånger är de inte kapabla att känna. Vet inte hur man ska bestraffa dem, men något sätt måste någon klok komma på. Och stoppas ska de bums!

  1. Mjau, jag tror det finns de som verkligen drabbas av ånger, men de flesta brister i empati så grovt att insikt aldrig uppstår Oftast skyller de på allt utom sig själva som skäl för sina sjuka impulser. Alltså lika dåligt underbyggda handlingsorsaker som hos kvinnomisshandlare – och lika svårt att omprogrammera i gärningsmannens hjärna. Jag skulle vilja göra lobotomi med klorna på dessa personer så de blev ofarliga… TassKram Wikki

 7. Åh Wikki, vi bor granne med Högsbo. Inte nära men tillräckligt. Vi sitter inne sen i början av veckan. Inget kul men vi har utegångsförbud pga det.

  Tack för hjälpen med Boris. Inget nytt, 6 samtal och alla ”falska”. Så nu stannar han : )

  NosPuss Sven och Signe

  1. Grattis till ett toppenhem, Boris! Lycka till! Vad snällt att ni delar med er av det Signe och Sven! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *