Köp en fin väggklocka via Kattstallet!

klock
Kivikskonstnären Lisa Tofft har gjort den här underbara väggkockan, som finns att köpa i Kattstallets webshop! Så här beskriver Lisa klockan:
”Mina katter bryr sig inte om tiden alls. Men nu har dom hamnat på en klocka i alla fall. Det finns en katt för varje timme. Alla är lika fina och ingen är likadan.”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *