Vi höjer tassen för alla kattor idag!

cationell
Idag på interkationella kattadagen höjer alla vi kattor tassen och kräver:

  • Trygga hem till alla våra ungar och systrar och bröder
  • Rätt att bli kastrerade i tid
  • Slippa jobbiga parningar
  • Slippa att föda kull efter kull med oönskade små
  • Inte behöva ta dumma katt-p-piller och få juvertumörer
  • Hjälp att leva goda liv med lika hög status som en tik eller ett sto

Hör våra jam! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi höjer tassen för alla kattor idag!”

    1. Mjau internationella kvinnodagen det översätter i alla fall jag till kattadagen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *