Inte vacker – men glad!

Min päls börjar vara i längsta laget och hur matte än borstar så ser jag förfärligt tufsig och raggig ut! Min magpäls släpar i marken så när jag varit ute får jag alltid med ett lager skräp in. Men det är mysigt att gå ut ändå!
IMG_3440 IMG_3442 IMG_3449 IMG_3457

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Inte vacker – men glad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *