Vem saknar Boris?

Han kallas Boris i jourhemmet men hans riktiga namn har inte gått att spåra:
Boris
Han är snäll, kastrerad och öronmärkt. Märkningen går inte att tyda, olika försök leder inte till att hitta någon katt registrerad. Det är en gammal öronmärkning med 2 bokstäver och 2 siffror. Bokstäverna är läsbara men ej siffrorna. Bokstäverna tillhör Borås, Viskafors med omnejd.

Boris kan vara allt mellan 4-10 år. Mycket kärvänlig och van vid kattlucka som han gärna vill smita genom. Han är hämtad i Skephult (Mark kommun nära Borås) i början på januari, där han gått ute länge. Fler bilder på honom finns HÄR. Boris vill nog gärna hitta hem! Tips emottages tacksamt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *