Relationer

love

DU ÄGER ALDRIG EN KATT.
DU DELAR LIVET MED DEN!

love
(Stora Matte-ordspråk.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Relationer”

  1. Åh vilken härlig bild den sista var! Den berörde långt ner i hjärterötterna!
    Vi vill passa på att hälsa grattis till din matte också, hoppas ni har haft en härlig helg med allt firande.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *