Mer om vad jag varit upptagen med

IMG_3361
Allt städande och bakande i fredags och lördag förmiddag gick ut på att det skulle vara födelsedagskalas i förskott för matte! Möbler och golv skulle i möjligaste mån Wikkipälsluddbefrias och matte hade en underbar inspiration att göra hembakat! Det förstnämnda kunde de ha hoppat över, för nära och kära som kom – dem pälsade jag ju genast ned! Matte var lycklig över härliga saker som hon fick, men jag tyckte nog att hon inte tog vara på det allra FINASTE som hon tog emot:
IMG_3369
Det var ju en knippa presenter som kom i en megafin KATTONG!!! Den är härmed MIN!!!!
IMG_3370
Apropå att pälsa saker så var mattes kiwis i morse extremt luddiga, så som ett städtips till er med långhåriga katter: Rulla kiwifrukt över golvet, de absorberar massor av hårstrån!
Och ovan dagens hälsokosttips från Nova: Lite kattgräs i théet gör det bara nyttigare!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Mer om vad jag varit upptagen med”

 1. Hipp! Hipp!

  Stort Grattis till matte i förskott önskar vi. Hon är så duktig på att höja vår röst! Den behövs för alla små som inte kommit in i värmen än. Vi hade turen att komma till rätt Katthem o passopp. Önskar din röst hjälper fler i vår sits?

  Wikki! Låt henne ha kattongerna ifred tills hon har packat upp innehållet 😉

  Vår present blir tio Hittekattsband som du får skänka till den du önskar. Märkt inbetalningen med ”Grattis!”

  Tassar
  Solise,Vilda,Elvan o Rosetta

  1. Mjau, mattes släktmänniskor är ju lite busiga så de kan komma med en sådan bautaKATTONG när innehållet visar sig vara ett kameraminneskort som är 2×3 cm?!! Men lika glad för det är jag för jag får ju KATTONGEN! NosPuss Wikki

  1. Mjau, vi har inte provat det där kaktusstädtipset faktiskt, mest för att matte är orolig att jag TUGGAR på det mesta (Dock ej kiwis.) Men för mindre tuggiga män pälsiga katter kan det ju vara stillsammare för mattarna då att kamma en kaktus istället? Hm spinnande bilder av detta formas i min fantasi – kunde ju bli en hit i krukväxtbranschen?! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *