Hoppas vi slipper mer snö nu!

snowcats
Matte och jag är bekymrade. Vi har sett en (Med misstänkt rund mage på en i övrigt tunn kropp!) liten katt stå och slita i soporna som dumpats utanför sopholkarna vid vår huslänga. Matte rusade in efter kattmat och lyckades få katten att äta det istället – men katten var för rädd så att hon kunde inte få komma nära trots vänligt lockande. Suck, nu har vi två ”bekymmerkatter” gående ute hos oss, den andra är en långhårig stackare som bara blir tovigare och tovigare. Och vi vet ju hur ohyggligt plågsamma tovor kan vara, liksom att de också kan lura folk att tro att ”den lurviga katten är rund och trind” när den i verkligheten både lider, hindras och fryser i sin dysfunktionella päls!

Alla katter är inte så lyckligt lottade som jag – min päls är fluffig, ren och varm, och min mage är mätt. Därför kan jag rulla mig i snön hur mycket som helst utan att frysa!
IMG_3386
Vi fortsätter hålla utkik efter dessa katter och hoppas att de ska kunna lockas till kontakt så att det kan gå att hjälpa dem! Håll tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hoppas vi slipper mer snö nu!”

  1. Så tokigt Wikki, rullar du i snön? Har bara sett skällisar göra sånt. Jag går inte ut i snö om det inte är KATTastrof, som intrång på reviret.

    1. Men när jag går ut i koppel så ÄR jag en SKÄLLISkatt! Så väl tränad av min vovve-mamma en gång i tiden! Du skulle se vad jag är bra på att prata hundiska, vifta på svansen och förbrylla jyckar! De glor häpet: Vilken konstig liten kattdoftande hund! Dock lyfter jag inte på benet när jag gör det där andra, nån måtta får det vara! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *