Förlåt, hänger inte riktigt med!

häng
Vi har inte riktigt hunnit i fatt med produktionen av Hittekattsband! Allt vi hade gick nämligen åt vid kattutställningen i början av månaden – och dessutom gick sedan Stora matte, som sköter delen med post/utskick, och fick influensa, är fortfarande inte fullt ok. Men snart ska BandVerkstaden ta ny fart! ♥ Håll ut, ni som väntar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förlåt, hänger inte riktigt med!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *