Tänk om hon kunde berätta allt?

Hon är vacker som en sommarmorgon – men har inte riktigt ännu hittat människan att lita på…
frokenmissy1
Vem vill ge sin tid och omsorg och hitta nyckeln till Fröken Missys hjärta? Kontakta i så fall Örebro katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tänk om hon kunde berätta allt?”

  1. WOW vilken skönhet och vilka otroligt vackra längtande ögon! Hoppas Fröken Missy (och självklart alla andra katterna) snart hittar egna toppenmänniskor att ta tass om!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *