Varning för hög hastighet

httpv://youtu.be/zNkVzK0Xj4k
Tanja visar att även en dam med viss ”rondör” kan röra sig snabbt!
IMG_3222IMG_3229b

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Varning för hög hastighet”

  1. ’Viss’ rondör men väldigt snabb. Tror du ska göra om det där trixet *litet* oftare, Tanja. Söt som socker är du i alla fall, rondör eller ej.

    1. Mjau, Tanja har just fått höra att hon även symboliserar ”ketchupeffekten” väldigt bra också! D v s först kommer det ingenting och så ingenting och så splusch kommer ALLT på slutet… NosPuss Wikki

  2. Ujuj, det där gick fort!
    Men ser ju förskräckligt kul ut. Våra koppel är inte så långa tyvärr, max 5 meter men visst kan jag få fart under fötterna ibland, fast det är mest inomhus. Hon verkar gilla snön, prexis som jag. Kul!

    Basco

    1. Mjau, det är ju det som är så skööööönt med att få vara ute på Riktigt Fria Tassar: Att få springa med full speed – över gräset, upp i ett träd t ex! Men det vill verkligen till att man har en säker miljö till det! Till vardags är mitt 5 meters rullkoppel perfekt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *