Vems är du, lilleman?

vit
Helvit hankatt upphittad i ett trapphus i Vivalla Örebro! Han är döv och kan vara 7-9 månader, svårt att säga exakt. Örebro katthem har tagit hand om katten och han är rapporterad upphittad hos polisen. Tills vidare kallas han Binky!

Saknar du en helvit kisse? Hör av dig via mail linda@orebrokatthem.com eller ring 070-2705031! Om ingen ägare dyker upp kommer han att placeras om till ett nytt hem fullt av kärlek!

Det märkliga är att detta är andra gången inom kort tid som katthemmet får ta hand om helvita ungkatter som hittas i trapphus, och ingen verkar sakna dem!?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vems är du, lilleman?”

 1. Åååh! Han är jättelik mig (Tsuki) ju! Fast helvit! Ögonen är helt fulla med bus! Om inte jag, Haru och Joy redan bodde så trångt så skulle vi åka och hämta en kompis från katthemmet och visa hur ett fantastiskt hem kan vara!

 2. Förstår mig inte på att katter inte är saknade om dom har försvunnit hemifrån :(:(
  USCH! ,,,GRRR
  När mina katter kom hit så satte jag upp lappar precis överallt, där jag visste att det gick folk, men inte var det ngn som hörde av sig om katten 🙁
  Likadant med alla mina katter.
  Ledsen man blir när katter liksom behandlas som: *leksaker* eller ngt åt det hållet :(:(
  Katter liksom kastas ut när dom har tröttnats på (:(:(:

  Grymma värld 🙁

  1. Mjau – alla har inte samma goda hjärta och kärlek till sina katter som du – dina katter är Lyckligt Lottade. Önskar att alla människor någon gång fick insikt i att även en katt har rätt till respekt och tryggt liv! NosPuss Wikki
   PS. Hoppas vi kan ses i helgen!

 3. Måtte han inte vara utekatt, olämplig område, döv och ung!

  Hoppas ni hittar ett bra hem åt sötnosen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *