Du kanske också vill ge något?

Jag blir så rörd att läsa i Örebro katthems gästbok på hemsidan den generösa frågan från kattvännen Linda: ”Hej undrar om ni kommer att vara på kattutställningen i Conventum nu på lördag? Kan jag ta med mig fina knappt använda katt grejer som jag vill skänka till ert katthem?” Omtanken värmer! – det blir en extra liten svansdans!

Svaret är givet: ”Vi tar jättegärna emot saker vid vår monter på kattutställningen nu i helgen! Det gör inget alls om det är lite använt, våra katter älskar att bli bortskämda
med saker att njuta av – många av dem har inte haft så mycket innan de kom till
katthemmets vård. Så vi ses i Conventum! <3”

Mjau, sannerligen, på lördag 2/2 och söndag 3/2 har Örebro Katthem monter på NERKs stora kattutställning och kommer att ha stora famnen öppen för alla som i samband med det vill lämna något i gåva! Kanske har du något* som kan passa att använda till loppis/lotterivinst eller sådant som kan förgylla tillvaron på katthemmet eller i jourhem!

Insamlingsbössen kommer att stå framme, och fina lotterivinster, Hittekattsband och annat spännande erbjuds! Ge med hjärtat! ♥  Allt går oavkortat till katthjälp!

Katterna kommer att spinna unisont TACK till alla er som ger!!!

*Som ni förstår passar det bäst med saker som är ”lagom stora”! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *