Nu är pälsen ”full”…

IMG_2930
Jag börjar längta efter vårklippningen! Att bli nudistkatt ett tag igen… Min päls har blivit så där jättejättelång och frizzlar och sprakar och trasslar sig! Usch, dumma tovor…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu är pälsen ”full”…”

 1. Hej Wikki! Förstår att det blir jobbigt med den långe pälsen! En av mina kissar,Tusse, har också lång päls som tovar sig i tid och otid… Han har dock inte lika mycket och tjock päls som du ser ut att ha, men den känns väldigt svårskött ändå, trots regelbunden borstning. Tusses päls tovar sig främst bakom öronen, i armhålorna, på insidan av ”baklåren” och ned på bakbenen.

  Vi borstar med borste och ”tovdelare” ett par ggr i veckan, men hittar nya dagligen… Slutar väl med helsnaggning…

  Har du några tips tt dela med dig av? När brukar du klippa dig? Hur brukar du klippa dig?

  Tusse gillar att vara ute på promend (i sele och koppel) vill ju inte att han ska frusa, men vill samtidigt inte att han ska behöva ha dessa tovor som säkert luggas en massa.. :S

  Läs gärna om när Tusse kom till mig 😉 http://michaelatollin.blogspot.se/2012/05/hittekatt.html?m=0

  Kram

  1. Hej Tusse och matte! Jag håller på att jama ihop en berättelse om hur vi gör sommarklippningen, den kommer i bloggen de närmaste dagarna! Håll utkik!
   Och jag har kikat i din mattes blogg, vad fint hon tagit hand om dig! <3
   En sådan bra människa ska man hålla tassarna om! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *