En liten tavla

På Husdjursmässan tidigare hittade matte och Stora matte ”fynd” i Gotlands Katthems monter – jättefina små konstverk av Gotlandskonstnärinnan Sara Shirley! Matte köpte tre verk och Stora matte ett, och nu har hon ramat in sin tavla:
IMG_2969
Ett litet verk 15 x 15 cm kostade bara 100 kr oramat och Gotlands katthem hade en hel korg full med läckra små svarta katter! (Som så klart såldes till förmån för katthemmet!)
IMG_2970
Om du också vill ha en fin Sara Shirley-kisse så tror jag säkert att Gotlands katthem kan fixa det! Det fanns några kvar i korgen när de åkte hem från mässan…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *