Trogna vänner betyder SÅ MYCKET

Mjau, varje månad, troget och generöst, trillar det in några summor pengar till SnuffeFonden från trogna vänner*, små summor men som genom sin trogna regelbundenhet gör att resurserna sakta växer… Jag måste jama ett innerligt TACK! ♥♥♥

Later, Bro
*Jag tror inte ni vill ha era namn utsatta men ni vet ju att jag menar er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *