Så bra det kan bli!

Jax2
Jaxon har funnit sig till rätta, avkopplad och trygg. Om man ska ge ordet ”Belåten” en illustration så passar Jaxon perfekt:
jax3
Alla som charmats av sammetssvarta Jaxon på Örebro Katthem och undrar hur han har det kan beundra matte Sannas underbara bilder här, de talar för sig själva: LYCKLIG! HEMMA!
Jax1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Så bra det kan bli!”

  1. Absolut en illustration av ’belåten’! 🙂 Undrar om inte matte Sanna ser lika belåten ut hon också.

  2. Hihi! Jaa jag är precis lika belåten! Just nu ligger det en nöjd Jaxon rakt över tangentbordet och gosar med mina händer när jag försöker skriva! Tack alla som gjorde det möjligt för mig att få adoptera denna underbara katt!

    1. Mjau – härligt att höra!
      Du ska veta att när matte var till katthemmet så tog hon med en vän som blev oerhört förtjust i Jaxon och lovade att ”Är Jaxon kvar när jag får lägenhet så ska jag adoptera honom!” men nu har löftet justerats till ”Då ska jag adoptera en svart katt för de är de finaste som finns!” Bra jobbat Jaxon! <3
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *