Hurrjam hurrjam hurrjam!

Husse har skrämt vettet ur matte…. När han äntligen ringde efter slutprovet i sin kurs och matte undrade hur det gick så sa han med lite deppig röst: ”Jag hade ju velat ha ett poäng bättre resultat, men…” och matte frös till, innan han fortsatte ”Det hade ju varit roligare att ha alla rätt, men att ha bara ett enda fel får väl duga…”

Så HURRJAM HURRAM HURRJAM nu är husse godkänd i sin fortsatta väktarutbildning och vi (Och matte!) svansdansar runt och jublar! Och ikväll så får Nova krypa upp i famnen på sin mest älskade människa:
Mir 046

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Hurrjam hurrjam hurrjam!”

    1. Mjau vad ska man göra med sådan lurifilurhusse? Jo älska honom så klart! Vi är så stolta! NosPuss Wikki

  1. Hurrjam för duktiga husse!!! Men det anade vi nog nästan att han skulle fixa det galant! Men fy vad busig han var, skrämma matte sådär, *fnissjam*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *