Hopp om Någons svans!

Det här är det senaste jag fått veta via vår vän Fjutten:
”Någons svanstipp kommer troligtvis att ”skrumpna” av sig själv, han har INTE ont
och den blir bara ca 5 centimeter kortare i så fall. Det blir ingen amputation
då det ser ut att ordna sig på naturlig väg. Troligtvis blir det samma sak med
det ena örat. Det kan låta lite läskigt, men så länge han är pigg och inte
verkar ha ont är det större risk att amputera nu, ett större ingrepp med
infektionsrisk.” Enligt besked från jourhemmet, där vi också får höra att Någon söker trygghet hos jourhemmets egen katt – han behöver nog den trösten! ♥någon
Hela hans uppsyn ropar ”Se mig! Hjälp mig!” – det är gott att veta att han är inne i värmen.

Fast just idag är det kallare här i Örebro (-15) och på Landet (-21) än i t ex Boden i norr. Visst är det konstigt, man tror ju liksom att det är kallare ju längre norrut man är…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hopp om Någons svans!”

  1. Det var en riktigt bra nyhet! Någon, vila och ät så du blir riktigt stark och orkar busa och mysa med dina kattkompisar. Och våga lita på att tvåbeningarna du är hos nu bara vill dig det allra bästa <3.

    1. Mjau, nu hoppas vi att alla katter ska piggna till, Någon, Brum och många fler som kämpar! <3 TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *