Håll tassarna för vår husse!

080427 052
Husse har varit bortrest hela veckan på vidareutbildningskurs, så jag har fått ta tass om både matte och Nova. (I förtroende kan jag avslöja: Båda två har gnytt efter husse en del, särskilt sent på kvällarna vid sovdags när det varit tomt på hans kudde!) Och just nu sitter han och skriver slutprov efter kursen! Det är jättespinnande och pirrigt så vi håller tassar och klor så vi nästan får kramp! ♥♥♥♥♥

När provet är klart så kommer han hem med tåget till oss och vi LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!

Lycka till husse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Håll tassarna för vår husse!”

    1. Tack snälla! Det är så viktigt för oss alla (Fast mest för husse själv så klart!) att klara provet! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *