Och Någons svans i farozonen

Nu är jag så ledsen över allt eländigt som skett idag, så jag vill bara krypa in under mjuka gosfilten och gömma mig och gråååååååååta! För till råga på allt läser jag på Fjuttens blogg att Någons svans verkligen inte mår bra heller!

Kom, Nova, så lägger vi oss och trösttvättar varann om öronen!!! *sniff sniff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Och Någons svans i farozonen”

 1. Jam, ja, mattes tårar trillar också, för inte räcker det med sorgligheterna med Någon och Strindberg; Trions Lucas har tassat över bron och lämnat en förtvivlad matte och kompisarna Issy och Gabriel efter sej…

  *tung suck* Näe… Örontvätt var ordet…

 2. Visst tröstar det med lite gostvätt. Vi har tvättat husse ordentligt och spinner helande efter allt ledsamt som har hänt idag med både Strindis och Lucas. Husse gick och la sig en stund på sängen och somnade faktiskt en stund efter att ha sovit riktigt dåligt ett par nätter. Vi saknar också Strindis. Det är väldigt tomt och tyst nu eftersom jag och Siri inte är sådär jättelivliga.

  Vi spinner helande och tröstande och tänker på dig lilla Någon också och tror att du nog trots allt med tiden kommer att vänja dig vid en vid en lite kortare eller ingen svans alls även om det nog kommer att vara himla jobbigt och ovant i början. Visserligen så sägs det ju bland oss katter att svansen är våran stolthet men egentligen så är ju sånt bara såna där fåfängligheter som man läser om i trendblaskor som ”Kattrevyn” och ”Vi katter”. Det viktigaste är ju hur man är och alla katter är lika mycket värda mer eller utan svans. Vi tänker på dig lilla Någon. Massor av nosbuffar och tasskramar

  1. Mjau, flickor, bra att ni tar tass om husse! Och han om er! Snällt av er att tänka på Någon också! <3
   Håller helt med i det där – man är lika mycket värd vare sig med eller utan svans!!! TassKram Wikki

 3. Hej Någon! Knorre här. Jag kan trösta dig med att man inte behöver hela sin svans. Det går bra med en bit (eller ingen alls). Så har jag haft det i flera år och jag är faktiskt en jättetjusig kille. Det tycker både Chanda och matte. Vad Milton tycker vet jag inte, för han vågar nog inte uttrycka en avvikande åsikt i det här ämnet.

  Vi i Sollentunagänget skickar healingspinn till dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *