Det tar aldrig slut…

atle2
Vem är du, kissen? Infångad en mil öster om Örebro, en katt – troligen hane av huvud och format att döma (Jourmatte har inte velat stresssa den medtagna katten med könskontroll!) och sliten av lång tids utegående – som nu är i katthemmets trygghet… Nosen är rejält ärrad, ögonen i dåligt skick och han verkar inte höra ordentligt, något som kan bero på gamla öroninflammationer och skabb.  Vänster framtass är tjock och svullen, allt  är gamla skador som han gått med länge. Veterinärkontroll är inbokad och i väntan på det så har han festat på skonsamma fiskbullar och sover, sover, sover! Det är antagligen både skönt och förvirrande att vara inne i värmen och mätt i magen!

Stöd till vård mottages tacksamt! Örebro Katthems postgiro: 28 88 67-5.
”Han” kommer att behöva ett skyggiserfaret jourhem också som kan ge honom en fristad – kanske helst som ensamkatt eller i eget rum – tills han mår bättre. Kan du hjälpa? Kontakta Kicki tel 0580-125 69 (em o kvällar).

Denna katt är en av många som katthemmet jobbar med att få in från samma område, och den långa raden av behövande katter tycks aldrig ta slut! Hjälp oss hjälpa! DSC_0540

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Det tar aldrig slut…”

  1. Jag är tårögd, ännu en stackars katt som har fått lida ohyggligt. Han ser ut att ha haft ett tufft liv där ute! Tar hans tass och sänder kraft!/Camilla

    Tass alla ni som hjälper oss som haft otur i livet/Fjutten, fd hemlös.

  2. Wikki, kan du jama med Kicki om att vi finns här OM ni inte hittar ett akuthem i Örebro-trakten? Vi är väldigt tveksamma, inte till katten utan till att den behöver vård kontinuerligt och vi bor för långt bort för katthemmets veterinär. Därför vill vi helst att katten stannar i Örebro. MEN skulle det vara så att ni inte kan hitta ett vettigt akuthem, står vi beredda… här finns rum, skyggiserfarenhet och stora hjärtan (men vi är inte så där jättebra på djursjukvård, men det vet du ju).

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Brum stannar tills vidare i sitt nuvarande jourhem, av hälsoskäl. Varmt tack för era varma hjärtan! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *