Jag har vunnit 1 miljon dollar – igen!

Den här gången är det ”The Facebook laget vill informera dig och gratulera er för att utvecklas till vår 2013 Facebook belöningar vinnare.” och man får hysteriskt skrattanfall av översättningen: ”Du har blivit slumpmässigt av Facebook-internet dra administratör.  Vinnande belopp: $ 1.000.000 USD (en miljon dollar). The Facebook bonusprogram är stolt sponsras av Facebook-ledning. Din kontantpris skall överföras till dig i ditt land, där ditt Facebook-konto registrerades. För att hävda din prissumma, vänligen kontakta Facebook bonusprogram chef på följande e-post: (Borttaget i fall nån idiot vill testa!)”

Så kommer ett formulär med nonsensfrågor typ ”Din nuvarande hemland?” och ”Vilken språk förstår du?” som skickas till ”Avdelning: Kontant Release avdelning. Position: Direktör Facebook Rewards-programmet.” men också med det försäkrande  tillägget ”För din säkerhet, rekommenderas du att hålla din vinnande information konfidentiell, tills du har fått den vinnande pengar. Avslöjar inte du vinner information till en tredje part. Detta är en säkerhetsåtgärd för att skydda dig, och för att undvika omotiverade missbruk av Facebook bonusprogram.”

Min enkla säkerhetsåtgärd är att göra en effektiv kattisk klösradering av meddelandet:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Men det är lite underhållande att läsa och jag fattar inte att någon ens går på det!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har vunnit 1 miljon dollar – igen!”

    1. Tänk om man kunde ha fått sina dollarlika lätt som man får de dagiga mailen om dem?! Sådär in 3-4 ggr per dag! Vore väl en jysst inkomst! Tänk vad många katthem jag skulle bygga då!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *