Håll Din Tass..

…över min vän Strindberg som är hos veterinären just nu!
Mycket kritiskt läge… Snälla SkaparKatten, hjälp!

Uppdaterat kl  13:
Strindberg är kvar hos Jourkliniken Kumla, och han mår inte bra, hade låg temp, höga kaliumhalter och hjärtbesvär – men stabiliserat läge nu! Måtte de hitta orsak till hans  besvär, bli frisk, kompis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Håll Din Tass..”

  1. Mjau, Strindberg måste ju komma hem och lägga sig på husses saker som vanligt!! *morrhårsdarr* NosPuss Wikki

 1. Tack snälla för allt stöd. Jag såg inte det ni skrivit förrän nu. Har pratat med veterinären alldeles nyss som var så snäll och ringde och rapporterade och det är fortfarande mycket kritiskt för lilla Strindis. Kaliumvärdena och urea är väldigt höga trots att han har fått dropp vilket tyvärr tyder på att njurarna har tagit en hel del skada. Han verkar i och för sig må rätt bra men är tydligen lite virrig. Man fortsätter att behandla honom under natten och avvaktar tills i morgon men prognosen var enligt veterinären inte särskilt bra.

  Strindis har ju haft problem med kisseriet den senaste veckan och har gått och skvättit lite här och var så att lägenheten i det närmsta blivit en sanitär olägenhet. Efter den Metacam-kur som han fått under ett par dagar förra veckan och i helgen så kom kisseriet igång även om han fortsatte att pinka på alla möjliga och omöjliga ställen. Häromkvällen när jag hade tagit bort sängöverkastet så satte han sig på täcket och skulle kissa. Och då tog jag och lyfte ner honom på golvet fast han stretade emot. Älskade Strindis förlåt mig. Det var bara det att alla sängkläder var slut efter allt kissande och tvättandet hann inte riktigt ifatt. Du tittade på mig som om jag var arg på dig men det var jag inte. Och nu när du inte är hemma så kan jag t o m tänka så tokigt som att vem ska då kissa ner Dagens Nyheter eler dagens post vars innehåll ändå inte är något värt i jämförelse med dig älskade gubben. Kämpa på gubben, du har så mycket att leva för och är bara fyra år och alldeles full av bus och kärlek. Veterinären berättade att fast du är så trött nu så spinner du när dom klappar dig.

  1. Micke, Strindberg vet till 100% att du älskar honom över allt annat! Han vet också att hans kropp är sjuk och han försöker spinna sig frisk! Att spinna är helande för katter och han kämpar. Alla vi kattvänner spinner med och hoppas det tröstar och lindrar. Vi ber SkaparKatten om hjälp, vi håller hoppets flämtande låga brinnande så mycket vi bara kan! *tröstbuff* TassKram Wikki

  1. Mjau, jag har lagt upp husses rapport från i natt – det är kritiskt… Knäpper tassarna och ber SkaparKatten hjälpa vår vän! NosPuss Wikki

  1. Mjau, det är vi också. Måtte han ha kraft att kämpa, den vackra pojken… *knäpper tassarna igen* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *