På lördag åker mattarna till Husdjursmässan

…men jag och Nova stannar hemma och vaktar husse! Wikki FlatCat får följa med till Kista istället! Så här såg det ut när Wikki FC var på mässan och träffade Mjaukatten förra året:
IMG_6820
Kurr vad kul det ska bli! Tass  på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “På lördag åker mattarna till Husdjursmässan”

  1. Matte planerar att åka dit också, kanske träffar hon på några kändisar där. Jag får tyvärr inte följa med.

    1. Mjau, matte och Stora matte är där i morgon i alla fall! Och så massor av mysiga vänner från andra katthem! <3 TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *