Du faller, du faller, du faller…

Jag hoppas att den landade mjukt i några buskar. Jag hoppas den skyddade sitt innehåll: Kattburen med en kattunge – den som kastades ut från 4e våningen på en fastighet i Tranås…

HN berättar att kattungen verkar ha klarat sig utan skador och genom polisens försorg tagits till ett kattpensionat. Men sedan då? Vem tröstar en liten kattunge?
fallande
Människor, vi litar ju på er???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Du faller, du faller, du faller…”

  1. Hur fan sjuka i huvudet är en del? Ursäkta jamet men det kom från hjärtat!
    Hoppas verkligen missen klarade sig, men jag skulle vilja höra att människan som gjorde det får ett ordentligt kännbart straff!
    *nosbuffar*

    1. Mjau, lillkissen har ju knappast hoppat ut från balkongen själv med bur och allt. Stackars misse! *ryser* Vi bor på andra våningen och vår balkong är grundligt nätad så att vi aldrig ska falla… NosPuss Wikki

  2. Vissa tvåbenta är inte värdiga att kallas människor! Morr på de som kan ens tänka på att skada en liten, eller stor, katt. Bitas borde de, av tusen loppor!

    1. Mjau, hur kan man? Det är en fråga som man ju inte borde behöva ställa, eller hu? Det borde inte ens ske! NosPuss Wikki *sniff*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *