Men katterna…

Jag sneglar lite på media även utanför kattbloggandet, idag bland annat i s k damtidningar – ibland måste man ju hitta idéer och spin-offs (Passande uttryck eller jam?!) från omvärlden som inte bara börjar med felina förtecken… Och då slog något mig, få se om ni kan hitta det jag reagerat på i följande citat: (OBS Fingerade persondata!)

– Supermodellen Bettan har pojkvännen Charles, hundarna Lex och Lothar, sina hästar Luke, Duke och Puke samt två katter.
– I stjärnCamillas fashionabla hem finns labradorerna Jens och Jöns som leker med katten.
– ”Jag lever för mina hundar Titti och Pippi!” säger TV-kocken Malin. (Är text till en bild av henne i tv-soffan med två knähundar. På bilden syns också en kattunge.)

Men katterna – katterna HAR INGA NAMN! Vaaaaaaaaaaaaaaarföööööööör???!
knifekitty
Vad krävs för att vi katter också ska få status nog att nämnas med namn? Att de kändisar som skrivs om ska vara så stolta över sina katter att katternas namn står först!!!? För alla älskade katter HAR NAMN! Så det så!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Men katterna…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *