40 utkast till inlägg men ingen inspiration…

Drabbar det dig också ibland? Jag försöker hitta något vettigt och viktigt kattiskt att skriva om, men ibland blir det bara: GÄÄÄÄÄÄSP!
IMG_2139
(Ursäkta suddig bild. Kameran är också morgontrött!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “40 utkast till inlägg men ingen inspiration…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *