Jag ser stjärnor

1 11
Matte har varit kreativ igen! Hennes fingrar viker snart pappersbitarna i sömnen, jag får se upp så att hon inte viker ihop mina söta öron???! *fniss*
Några av bollarna håller faktiskt för oss att leka med så länge de rullar omkring. Men en riktig brottningsmatch klarar de inte. Tur att vi har andra leksaker till det:
IMG_2454

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *