Ni laddar väl för Husdjursmässan 2013?

Den 3-6 januari är det dags igen för Husdjursmässan i Kista, och jag ska släppa iväg matte och Wikki FlatCat dit någon av dagarna. Det är 24e året som mässan går av stapeln och bland annat Stockholms katthem, Kattvärnet och Djurhjälpen Vaxholm är med – liksom många andra kattverksamheter! Kanske vi ses där?mjau

Öppettider:
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18
Lördag: 10-18
Söndag: 10-17

Jag ska se om jag får flirta med Mjau-katten i år igen! Han gav mig hjärtklappning förra året! *fniss* I år ska han ha tigersällskap, ryktas det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ni laddar väl för Husdjursmässan 2013?”

  1. Om det laddas! Matte sitter med datorn i knät och gör packlistor, bemanningslistor, prislappar och organiserar allt som ska hända i montern under mässan. Imorgon ska volontär Björn och matte packa ihop allt så det går fort att lyfta in i Maddes (fd gäst på katthemmet) husses stora bil. Hans årliga bidrag 🙂

    Matte antyder att du nog riskerar att bli kär i ytterligare en snygging. Undrar vad hon menar….

    1. Mjau Björn är ju en pålitlig medhjälpare och det gäller att ha allt under kontroll! Det är mer arbete än man tror med en monter, allt från skyltning, dukning och frontning, det ska finnas ställ, broschyrer, växelkassa, namnskyltar/monterkläder, ja det är massor! Plus personal till avbyten, raster, och ska missar vara med så ska de ju ha resurser! Er matte ärt ju superduktig som väl är! TassKram Wikki
      PS Undrar vem jag ska spana efter denna gång?!! Nyfiken!

    1. Mjau, vi tar med matte som hittar perfekt bara hon varit till en plats en gång. Stora matte, däremot, hittar knappt hemma! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *