Några fler julkort

Mjau, jag blir så glad av julkort, och de är lika välkomna i pappersform som digitalt. Jag räknar dem inte till antalet eller bevakar att få julkort i retur från dem jag skickat till – utan varje enskilt julkort är ett glädejämne i sig, en spontan känsla av omtanke och vänskap. Visst är det väl det som är meningen?

Det här julkortet kommer från en trio som adopterats från Örebro katthem och nu förgyller tillvaron hos sin husse:
gj micke
Och så här lycklig ser vännen Roxy ut över sin fina julrosett:
gj roxy
Hos Östgötakatterna lyser julfriden i en härligt vacker bild:
gj ök

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Några fler julkort”

  1. Maju, vi och matte försökte skicka mailjulhälsningar, men det verkade som att det inte kom fram, fick meddelande om det 🙁
    Vi får försöka tassa ner till nyår igen.
    Vi sände till dom flesta av våra kattkompisar som vi har e-mjau adresser till

    Tass tass

    1. Mjau det ordnar sig nog! Förresten, ni är ju intassande här titt som tätt, så trognare vänner kan man väl inte ha!? *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *