HurrJam för Plantagen!

IMG_2200
IMG_2199Nu har Stora matte lastat bilen full på Plantagen i Eskilstuna, både hund- och kattmat! Leverans går till Livbojens katter med kattmaten och flera djurhem delar på hundmaten.

Bilen blev proppfull från golv till tak och gick sedan väldigtIMG_2197 stadigt på vägen!

Toppen att det var en hel del kattungefoder – det går åt! Man skulle tro att mitten av december inte är kattungetider, men tvärtom, katthemmen får p g a den hittills ganska milda hösten in fullt med dräktiga honor. Det är en tragik i sig, men väl viktigt att få in dem helst innan de föder – för små ungar har inte någon större chans att klara sig ute så här års.

STORT TACK, PLANTAGEN!!!
GOD JUL TILL ER!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “HurrJam för Plantagen!”

  1. Tusen tack för all kattmat, vi har redan börjat dela ut till alla våra jourhem i Livbojen.
    Glittriga julkramar från alla behövande kissar i Livbojen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *