Lyckodag idag?

Först kom ett rejält lass med foder i present från Plantagen – visserligen inte till mig, men ändå!? – och nu kommer nästa glada nyhet:
Jag har vunnit i Kjelle Bus utlottning! HurrJam igen!
Jag ber en vigare kollega göra glädjekullerbyttorna åt mig:

Själv presterar jag mer typ det här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lyckodag idag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *