Julkortsskrivande – borde jag?

Just nu känner jag att det finns minst cirka 750 kattvänner och vänkatter som jag vill posta ett kärleksfullt och välpälsat Wikki-julkort till! Ett riktigt kort i papper med frimärke på, att levereras av PostKatten själv! För det måste ju finnas så många vänner – ni alla därute – som tassar in på min blogg varje dag (Enligt besökssiffrorna) och jag önskar jag kunde ge er något tillbaka som TACK för allt ni ger MIG!
Men det får bli julkort så här istället:
kort

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Julkortsskrivande – borde jag?”

 1. Mjau, bättre att lägga vykorts- och portoslanten till behövande frysande och hungriga tassar istället! För är det några som förstår den prioriteringen så är det ju de som du vill skicka till!

  Våra gäster Jade och Jamelia har börjat installera sej och känna sej lite mer som hemma, fast de tycker nog att det är en väldigt stor egen yta och väldigt lite katter ändå i sitt rum; vi kikar på dem genom nätdörren och de kvittrar lite sött åt oss, men tjänstehjonen säger att det dröjer ännu några veckor innan vi får träffas på riktigt; det var stickisbesök och bli av med mask och skabb och allt sånt där först…

 2. Det där är ett problem som alltid har plågat mig också… så jag löste det för ett antal år sedan med att skriva ett julbrev i december varje år, där jag berättade om hur året varit och önskade goda helger. Sedan mejlade jag det till alla som jag hade velat skicka julkort till. Numera får nästan alla mina familjemedlemmar, släktingar och vänner detta julkort, och bara ett litet fåtal får julkort på det traditionella sättet. Egentligen älskar jag den vanliga posten och vill använda den så mycket jag kan – men när man har många vänner, funkar det tyvärr inte…

  Nospuss och kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  1. Mjau, det är en bra idé och den goda värme ditt julbrev sprider har också ett stort värde! Och sedan återsvallar värmen från detta att just ha MÅNGA VÄNNER och det är än mer ovärderligt! NosPuss Wikki

 3. Här skickar vi också mest E-vykort även om vi postar en del ”riktiga” också 🙂
  Synd att det ska vara för dyrt att skicka flera kattiljoner stycken !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *