Världens häftigaste Tequila!

IMG_1945
Han är fortfarande ytterst liten för sin ålder, snygga Tequila…Vi kände oss oerhört hedrade på Örebro katthem att denna lilla prins kom och hälsade på oss, först visade han upp sig på Arken Zoo (Och minst 8 personer erbjöd sig att ta med honom hem!).
IMG_1947
Sedan kom Tequila till Pet Products och upprepade samma charmmanöver… Oj vad många som ville sätta honom i korgen och ta honom hem!
IMG_1955
Stora matte lyfte försiktigt den fjäderlätta lilla pojken och tänkte med vemod på hans mamma – hur stolt hon skulle ha varit över sin fina son…. Och sedan somnade Tequila i Leenas knä. Med nosen gömd i sin yviga svans. Vilken äventyrsdag för honom!
IMG_1981

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Världens häftigaste Tequila!”

    1. Mjau, Stora matte tänkte sorgset på hur det lät – ZaraTuss sista milda spinnande när hon tackade för att hon slapp smärta och lidande – och kände det lite som att få träffa henne igen, genom hennes lilla fina son… Ibland är det så mycket som är både sorg och glädje! Ni kan ju gissa att det blev många pussar på den lilla pannan! Och matte kramade och pussade också Tequila. Och båda tänkte: Så här söt måste Wikki ha varit som liten!!! NosPuss Wikki

  1. Och Mia kanske gör som matte när någon frågar vad Sören kostar. Spänner blicken i dom och morrar SÅ MYCKET PENGAR HAR INTE DU SÅ ATT DU KAN LÖSA UT DEN KATTEN.

    1. Ungefär! Matte och jag har samma relation: ”Ovärderligt dyrbar! Ej till salu!” står det på skylten! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *